Hälsomässa 5 november 2023 i Osby

 kl 10.00-16.00

Välkommen att boka en mässmonter på en hälsomässa i Osby i norra Skåne! Mässan äger rum på kulturhuset Borgen som ligger mitt i byn med gott om parkeringar och närhet till tågstationen.

Mässan kommer att vara i våra nyrenoverade konferenssalar samt foajé. Biosalongen kommer vi använda till föreläsningar under dagen. Vi kommer även att ha en konstutställning på plats; Corpus av Stina Wollter. 

I lokalerna finns plats för cirka 35 utställare och det är först till kvarn som gäller. Priserna (exkl moms) nedan anger kvadratmetrarna som du som utställare förfogar över. Vi kommer att ställa fram bord och stolar som ingår i hyran. Våra bord är 120 cm eller 180 cm långa och 60 cm djupa. Vill ni erbjuda prova-på-behandlingar så tar ni själva med behandlingsbänk eller liknande.

  1. Pris runt ståbord eller litet fyrkantsbord (1,5 x 1,5 m) 800 kr
  2. Pris per monter med bord 180 cm eller 120 cm  (2 x 1,5 m) 1200 kr
  3. Pris per större monter med bord 120 cm (2,5 x 3 m) 1700 kr. Denna storlek är lämplig om du t ex ska ha en behandlingsbänk eller klädställningar mm
  4. Övriga montrar – kontakta oss om du vill ha en specialanpassad monter så räknar vi ut ett pris på den.

Du som utställare har möjlighet att marknadsföra dig med en kortare gratis föreläsning á 30 min från stora scenen i biosalongen (ingår i monterhyran – obs endast 4 tillfällen under dagen – gör en intresse-anmälan och sedan kommer vi att göra ett urval för att få så stor spridning på föreläsningarna som möjligt). För besökarna ingår dessa föreläsningar i entrébiljetten som kostar 60 kr.

Som utställare förbinder du dig att hålla dig till anvisad golvyta samt att vara kvar med din monter under hela dagen.

Klockan 14.00 erbjuder vi även en storseans med Ewa Olsson. Biljetter till detta evenemang säljs separat via kulturhuset Borgens hemsida www.osbyborgen.se.

Boka din plats redan nu genom ingela.hansson@osbyborgen.se eller 

ring 0733-76 16 72

Varmt välkommen!

För frågor eller offert, skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.