The Dropouts

  • Torsdag 12 oktober kl 19.00

Välkommen till Skånes farligaste cirkus och en ny dansföreställning av Jo Strømgren.

Det är inte lätt att göra cirkus. Oftast får bara de som gör samma gamla nummer, på samma gamla sätt, vara med i gänget och bli artister. De som tänker annorlunda måste sluta och bli något annat. Men inte nu längre!

Skånes farligaste cirkus har anlitat de ovanligaste talangerna och skapat en föreställning där allt kan hända. För visst är det mycket mer spännande att se lejonet som äter sin tämjare, knivkastaren som träffar sin assistent och akrobaten som faller i golvet. På riktig cirkus handlar det inte om att vara bäst, utan om att vara modigast.

Medverkande

Cirkusdirektören Tomáš Červinka Sjöjungfrun Madeleine Månsson Lejontämjaren Iris Telting Knivkastaren / Lejonet Dario Minoia Knivkastarens assistent Kat Nakui Pierrot, den ledsna clownen Kit Brown Understudy Sjöjungfrun Ine Garré Berättarrösten Anette Jellne

Konstnärligt team

KREATIVT TEAM KOREOGRAFI: Jo Strømgren KOSTYMDESIGN: Bregje van Balen LJUSDESIGN: Ludvig Uppman. POSTERFOTO: Jacob Stage.

För frågor eller offert, skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.