Filmen om Kal P Dal – En hyllningskväll

  • Lördag 7 oktober kl 18.00

En oförglömlig kväll till Kal P Dals ära. Innan filmen har publiken möjlighet att ställa frågor om Kal P Dal till Janne Knuda. Kalles bästa vän och bandmedlem från första till sista ackordet. Samtalet leds av Jeanette Rosengren som skrev boken om Kal P Dal.

Evenemanget innehåller även en stor Kal P Dal-utställning.

På efterfesten till filmen uppträder duon Grymt Ös på Restaurang Borgen. Malmögruppen består av Anders Grym och Peter Noblin, som tolkar Kal P Dal.

Arena/Plats: Osbyborgen

Under några fartfyllda och intensiva år i slutet av 70-talet var Carl Göran Ljunggren från Arlöv och hans pågar kungar i folkparkerna! Glädjespridaren och energiknippet Kalle hade publiken i sin hand och hans motto var enkelt.
– rocka röven av svenska folket!

Dokumentären skildrar en av Skånes mest älskade artister. Än idag en hyllad ikon. Filmen om Kal P Dal är även en nostalgitripp i Skånskt 70-tal.

Röster om filmen:
”Starkt, gripande, rörd till tårar” – Olle Berggren, nöjesjournalist, Kvällsposten
”Kal P Dals energi, charm, kaxighet och skånskhet är som gjord för en dokumentär som slungar en mellan lycka och vemod” – Kalle Lind, kulturpersonlighet
”Magisk film.” – Åke Högman, nöjesjournalist

Föreställningens längd: Film c:a 1,5 tim + konsert – totalt c:a 4 tim

För frågor eller offert, skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.