Bäst före

  • Tisdag 24 oktober kl 19.00

Henrik Widegren är tillbaka till Borgen i Osby med sin nya komiska föreläsning ”Bäst före” som handlar om åldrandet.

”Varför tänker vi så mycket på ålder? Vad händer egentligen med kroppen när vi blir äldre? Kan vi verkligen göra något åt det? Och är 70 det nya 20?

Med prat och sång, skratt och allvar, vill jag förklara hur sex, drugs and rock’n’roll förvandlas till sex mediciner och läkarrock. Åldersnoja behandlas bäst med glädje!”

Föreställningen hade premiär på Lund Comedy Festival 2022.

Om Henrik Widegren
Henrik Widegren är öron-näsa-hals-läkare och har de senaste åren synts i SVT:s populärvetenskapliga program ”Fråga Lund”. Vid sidan av jobbet på Skånes Universitetssjukhus i Lund är han också artist, föreläsare, låtskrivare och krönikör. Sedan 2019 har han turnerat i landet med egna föreställningar med utgångspunkt i humor, musik och, passande nog, medicin. Med låtar, fakta och kuriosa har han skapat feelgood och underhållning genom soloshowerna ”Medicinens sjuka historia”, ”Sjuk, frisk eller mittemellan” och ”Bäst före”.

För frågor eller offert, skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.