Borgen

Dagens Lunch
Ät en hemlagad och god lunch
på Restaurang Borgen.
Pris 98 kr

Öppet måndag - fredag 11.00 och 16.00
Boka gärna bord på telefon 0479-315 62.

Se veckans meny »

Film just nuBoka biobiljetter

Du kan nu boka din plats, både till biofilmer och övriga evenemang direkt på nätet.

 

Teater

riksosby-red

Osby Teaterförening, en del av RIKSTEATERN

Arbetar ideellt med att arrangera turnérande teaterföreställningar i Osby kommun. Föreningen arrangerar barn- och familjeförställningar, skolteater, ungdomsteater och vuxenteater i kommunen. Barnföreställningar spelas i allmänhet på fritidsgården Pulsen i Osby, skolteater spelas i skolans lokaler runt hela kommunen och ungdomsteater spelas på ungdomsgårdarna Pulsen och Bulten eller på Teater Borgens stora scen. Vuxenteater som är för alla spelas på Teater Borgens stora scen eller på bygdegårdar runt om i kommunen.

Vi är en del av Riksteatern och deltar aktivt i teaterfrämjande arbete inom Riksteatern . Som medlem av Osby Teaterförening är Du automatiskt medlem i Riksteatern; en folkrörelse som äger Sveriges turnérande nationalscen och Sveriges största Teater. Som medlem har Du scenpass med förmånserbjudande vid de flesta större teatrar i Sverige. I Scenpasstidningen och på www.scenpass.se finns alla erbjudande och en bra överblick över svensk teater.

Vi arrangerar all sorts turnerande teater i Osby

Vuxenteater, ungdomsteater, skolteater och annan familjeteater.

Teater Borgen är en av Skånes finaste teatrar med stor scen och plats för 290 åskådare. Teatern ligger i Medborgarhuset med ingång från Klockaregatan vid torget i Osby.

Biljetter bokas på www.osbyteater.se eller via telefon 0771-47 70 70

Medlemskap

Bli medlem i Osby Teaterförening och få scenpass. Anmäl dig direkt på Riksteaterns medlemssida

Läs mer på www.osbyteater.se

Aktuellt