Borgen

Dagens Lunch
Ät en hemlagad och god lunch
på Restaurang Borgen.
Pris 95 kr

Öppet måndag - fredag 11.00 och 16.00
Boka gärna bord på telefon 0479-315 62.

Se veckans meny »

Film just nuBoka biobiljetter

Du kan nu boka din plats, både till biofilmer och övriga evenemang direkt på nätet.

 

 

 

 

 

 

 

 

EN TOPPENKVÄLL PÅ BORGEN 14 DEC!

Thomas Pettersson - en av Sveriges bästa komiker bjuder på skön komik och vi dukar upp vårt läckra julbord

Vi rekommenderar att ta god tid på er när ni äter om ni ska orka smaka på allt.
För underhållningen svarar Thomas Petersson - en av landets populäraste och mest bokade komiker/Stand Up som är hetare än någonsin! Thomas har på senare tid medverkat i TV-program som Så ska det låta, Doobidoo, Time Out samt showturnén Diggiloo. Thomas Petersson har en given plats i landets humorelit och kommer fortsätta att roa svenska folket under lång tid framöver!

Kvällen börjar med glöggmingel kl 18 och under tiden ser vi till att duka fram de varma rätterna så att allt är så fräscht det bara går när vi sätter oss till bords. Vi rekommenderar att ni förbeställer det ni vill dricka till maten. Då finns det framdukat på era bord när ni kommer. Ni slipper då stå i kö och kan bara sätta er till bords och njuta av mat och dryck. Men självklart går det lika bra att beställa när ni anländer.

Utöver Thomas Pettersson har vi också vårt "husband" BERG & DAL på plats. De finns med under hela kvällen och bjuder på stämningsfylld julmusik under maten och sedan är det dags för dem att intaga scenen och bjuda på välkända covers......ett utmärkt tillfälle att dansa bort julmaten!

Pris per person är 625:- inkl moms. Företag kan betala via faktura om så önskas.

Dryckeslista kan ni beställa av oss som ni sedan kan fylla i och lämna/maila oss.

Ni bokar enklast bord genom att ringa oss på 0479-315 62 eller mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Banner-TP nyhetsbrev-slutsålt