Borgen

Dagens Lunch
Ät en hemlagad och god lunch
på Restaurang Borgen.
Pris 95 kr

Öppet måndag - fredag 11.00 och 16.00
Boka gärna bord på telefon 0479-315 62.

Se veckans meny »

Film just nuBoka biobiljetter

Du kan nu boka din plats, både till biofilmer och övriga evenemang direkt på nätet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lördag 26:e oktober kl. 19.00
Borgen Osby
Entrè. 495 kr inkl. 2-rätters buffé

Bokning & info: Tel 0479-315 62, mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen , SMS: 070-729 49 07. Förbokning krävs till buffén.
Facebook: Restaurang Borgen

Det finns en sägnen om en man som går igen vart hundrade år, syftet med hans återkomst är alltid den samma, nämligen att sätta upp en show som bygden sent ska glömma. Ingen vet väl egentligen vem han är eller vart han kommer ifrån. Det sägs att han alltid går klädd i svart hatt och blankputsade skor. En sak är i alla fall säker, hans föreställningar har alltid lockat man ur huse.
Artistgruppen Showtime, i samarbete med konsertföreningen Osby och Borgen, önskar dig varmt välkommen till Dinnershowen "Spökafton".

Showtime har sedan 2008 arbetat med underhållning, framför allt i Skåne. Vårt huvudsakliga fokus ligger på att kombinera dans och sång i en fartfylld scenshow, allt för att maximera upplevelsen för vår publik. Våra artister har meriter ifrån diverse utbildningar och tävlingar. Vi har bland annat artister ifrån Ballettakademin, Performing Arts School och Musikteaterskolan i Bjärnum.
Vill du veta mer om dem så finns de på Facebook under namnet Showtime Kristanstad

Förbered dig på en fartfylld kväll fylld med sång och dans, allt inklätt i glitter och glamour. Kom och se vad våra vänner ifrån andra sidan har att berätta för oss.....

Banner-spokafton