Borgen

Dagens Lunch
Ät en hemlagad och god lunch
på Restaurang Borgen.
Pris 95 kr

Öppet måndag - fredag 11.00 och 16.00
Boka gärna bord på telefon 0479-315 62.

Se veckans meny »

Film just nuBoka biobiljetter

Du kan nu boka din plats, både till biofilmer och övriga evenemang direkt på nätet.

 

Banner-hemsida-julbord-15-dec

JULBORD 15 DEC

Välkomna till vårt klassiska julbord den 15 dec då vi dukar upp alla läckerheter! Vi rekommenderar att ta god tid på er när ni äter om ni ska orka smaka på allt.

Vi börjar kl 18 med glöggmingel och under tiden ser vi till att duka fram de varma rätterna så att allt är så fräscht det bara går när vi sätter oss till bords. Vi rekommenderar att ni förbeställer det ni vill dricka till maten. Då finns det framdukat på era bord när ni kommer. Ni slipper då stå i kö och kan bara sätta er till bords och njuta av mat och dryck. Men självklart går det lika bra att beställa när ni anländer.

Kvällens underhållning står magikern David Persson, MADAROARNA och BERG & DAHL för. Konferencier är Niclas Blomqvist. Magikern David skapar magiska ögonblick, fyllda av häpnad och förlösande skratt. Levererar stor magi med små medel. Bli inte förvånad om han dyker upp vid glöggminglet och hittar på ”hyss”.

MADAROARNA bjuder på spex, galna sångnummer och pricksäker stand-up. BERG & DAHL underhåller både under tiden vi sitter till bords och även när all julmat sedan ska dansas bort. Stämningsfylld musik under maten och sedan härliga covers när dansen drar igång.

Pris per person är 545:- inkl moms. Företag kan betala via faktura om så önskas.
Dryckeslista kan ni beställa av oss som ni sedan kan fylla i och lämna/maila oss.
Ni bokar enklast bord genom att ringa oss på 0479-315 62 eller mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
Varmt välkomna önskar Stefan med personal!